Veulenveiling 2012 twee keer!

laatst bijgewerkt: 03-Jun-2012

Veulenveiling Brabant vindt niet alleen 13 september maar ook 8 juni aanstaande plaats tijdens jumping Etten-Leur. Dit zal de 'voorjaarsveiling' zijn. Presentatie van de 17 veulens geschiedt om 16.00 uur, om 18.00 zal het eerste veulen onder de hamer bij veilingmeester Johan Wilmink komen. Voor de collectie verwijs ik u naar www.veulenveilingbrabant.nl

volg ons via twitter: @veulenveiling facebook: www.facebook.com/veulenveiling.brabant

Op donderdag 13 september 2012 vindt voor de ..de maal Veulenveiling Brabant plaats. Deze veiling wordt specifiek georganiseerd voor de fokkers van de KWPN afdelingen West Brabant, Midden Brabant Zuid en Zuid Oost Brabant, met als doel hun top kwaliteit veulens te verkopen tegen topprijzen. In de afgelopen jaren is Veulenveiling Brabant een begrip geworden. Zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsveulens treffen bij Veulenveiling Brabant een enthousiast koperspubliek uit binnen- en buitenland, dat die kwaliteit ook financieel wil waarderen.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor editie 2012 in volle gang. Onmisbaar voor een succesvolle veiling zijn de hoofdrolspelers, correcte en goed bewegende veulens met een goede (sport-) afstamming. Wanneer u één of meer van dergelijke veulens bezit en u wilt graag gebruik maken van de diensten van Veulenveiling Brabant, meldt het/ze dan aan voor de selectie via de knop aanmelding op de Internetpagina www.veulenveilingbrabant.nl.

Een deskundige selectiecommissie zal beoordelen of het veulen tot de topveulens behoort, die zullen worden geveild. Wanneer dat niet het geval mocht zijn, biedt Veulenveiling Brabant nog een andere mogelijkheid om uw veulen te promoten. Alle veulens, die voor de selectie worden aangeboden en niet voor de veiling worden geselecteerd, zullen, indien u dit wenst, kosteloos, eventueel met een door u zelf aangeleverde foto, geplaatst worden onder de knop Verkoop op de Internetpagina www.veulenveilingbrabant.nl. U kunt dan wellicht een koper vinden onder de vele duizenden bezoekers van die website. Zowel KWPN gefokte als niet KWPN gefokte veulens kunnen voor de selectie worden opgegeven. De eigenaar van een opgegeven veulen dient lid te zijn van de KWPN afdelingen West-Brabant, Midden Brabant Zuid of Zuid-Oost Brabant (Het Zuiden). Op de veilingdag beleven meer dan 2.000 bezoekers aan de veiling een zeer genoeglijke avond die traditioneel wordt afgesloten met een fokkersbal, een goede gelegenheid om informeel over het fokseizoen na te praten.

De veiling vindt dit jaar plaats op z................... op Hoeve de Grient in Etten Leur. 's Middags om ongeveer .........uur worden de veulens aan het publiek gepresenteerd. De presentatie zal voorzien zijn van deskundig commentaar over afstamming, bloedlijnen en prestaties uit zowel moeder- als vaderlijnen. Na een pauze waarin iedereen volop de gelegenheid heeft om de veulens in de stal te bezichtigen, gaat rond ..... uur de veiling van start.

Zo spoedig mogelijk na de selectie zullen wij de geselecteerde veulens op deze website presenteren.

Reserveer donderdag 13 september in uw agenda. Een bezoek aan Veulenveiling Brabant levert zeker een leuke avond op en wellicht bent u in staat één van de kwaliteitsveulens te bemachtigen!

Voor up to date informatie betreffende de veiling gaat u naar www.veulenveilingbrabant.nl, daar vindt u altijd het laatste nieuws. Hier kunt u vanaf heden de prijzen vinden van vorige veilingen.

 

Selectiedagen volgen zsm

Aanmelden kan via www.veulenveilingbrabant.nl of het formulier in In de Strengen. Selectiesecretariaat:Voor informatie omtrent selectie, veulens en voorwaarden:

Sandra Maakenschijn
Wildertstraat 17
4861 PS CHAAM
Telefoon 0031-161492182

mobiel 0031-613819903
Fax 0031-161491554

E-mail: selectie@veulenveilingbrabant.nl

 

Voor informatie omtrent sponsormogelijkheden of het reserveren van VIP-plaatsen:

Ton Timmermans
Telefoon: 0031-135333606

Fax: 0031-847273318
E-mail:
timmerm2@xs4all.nl / sponsoring@veulenveilingbrabant.nl

 

Evenementssecretariaat:
Manon Smallegange
Kladseweg 35
4664 RB Lepelstraat
Telefoon 0031-164682419
Telefoon 0031-654247238
Fax 0031-847144293

E-mail: info@veulenveilingbrabant.nl

 

Locatie: