KWPN YOUNG DRESSAGE TALENTS 2021
terug

 

KWPN West Brabant kijkt zeer tevreden en dankbaar terug op een naar ons idee zeer geslaagd evenement met heel veel goede tot zeer goede paarden!

Wij danken fokkers, eigenaren, ruiters/amazones, sponsors, manege Buitenhorst, de juries Vincent van Gastel en Franka Loos voor hun inzet, medewerking en visie. Alle aanwezigen voor hun bijdrage om KWPN YDT 2021 weer tot een geslaagd evenement te maken. Dank aan DigiShots voor de mooie fotos!

hopelijk tot volgend jaar, team KWPN YDT 2021

 
Winnaar KWPN YDT 2021 - 4 JARIGEN - MONTRACHET voorgesteld door Lynne van Erp

Bij de 4 jarige paarden kwam een mooi aantal deelnemers aan de start en was de kwaliteit van paarden en voorstellen goed tot zeer goed. Dat is een mooie ontwikkeling!

De 1e prijs ging naar Montrachet. Deze donkerbruine Glock's toto jr ruin, gefokt uit Bormiek (Tuschinski * Hitchcock) is gefokt en in eigendom van dressuurstal Adrie van Erp en werd voorgesteld door Lynne van Erp. Zij won hiermee de dekking van Ebony, een KWPN deken, een envelop, een KWPN halster met cadeaubon beschikbaar gesteld door EU Dressage en een foto van Digishots.

Op de 2e plaats eindigde Mercurius ACM, een zwartbruine Glock's Dream boy hengst gefokt uit Fiesta (Gribaldi * Scandic) is gefokt door J van der Horst en C Meegdes en in eigendom van Casper Meegdes en Amber Hage die hem ook voorstelde. Zij wonnen hiermee een mooie teddy gevoerde HAVENS deken, een envelop, een KWPN halster met cadeaubon beschikbaar gesteld door EU Dressage en een foto van Digishots.

De 3e prijs was voor Massimo een bruine High five ruin, gefokt uit Desie (Dayano * Jazz) is gefokt door de fam Gijsbers en in eigendom van Ingrid Schenk die hem ook voorstelde. Zij won hiermee HAVENS sjabrak, een envelop, een KWPN halster met cadeaubon beschikbaar gesteld door EU Dressage en een foto van Digishots.

Op de 4e plaats stond Murdock VE, een vos hengst van Ferguson uit Whinny (Negro * Whinny Jackson) gefokt door R van Erp uit Oss, in eigendom van van Erp Sporthorses en Stal Wetzelaer en voorgesteld door Lisa van den Heuvel. Zij won hiermee een envelop, een cadeaupakket van House of Horses by Birgit, een HAVENS zak brok Performance.

De 5e prijs was voor Irvin, een bruine hengst van Inspire uit Fresia (Negro * Monaco), gefokt en in eigendom van van Olst Horses uit Den Hout, onder het zadel van Alvaro Conesa de Oliveira. Hun mochten een envelop, een cadeaupakket van House of Horses in ontvangst nemen.

Tenslotte de 6e prijs was voor Maxson, een bruine ruin van Johnson uit Zamora B (Negro * Wisconsin) gefokt door de familie Verschuren, in eigendom van Van Olst Horses en gereden door Charlotte Fry. Voor hun eveneens een envelop en een cadeaupakket van House of Horses by Birgit.

Dankzij de vele sponsors die onze organisatie een warm hart toedragen hadden we een hele mooie prijzenpot waarvoor dank!WINNAAR KWPN YDT 2021 - 3 jarigen - EVEREST voorgesteld door Alvaro Conesa de Oliveira
 

Wij kijken terug op een geslaagde editie van de KWPN Young Dressage Talents 2021 en willen jullie graag bedanken voor jullie bijdrage in welke vorm dan ook!

UITSLAG 4 jarigen - UITSLAG 3 jarigen


PRIJZEN ZIJN BESCHIKBAAR GESTELD DOOR ONDERSTAANDE BEDRIJVEN:

Hengstenhouderij van Olst sponsort dekking tw 1000 Euro Dekking van Ebony wordt gesponsord
eDigit sponsort deken en sportkeuring Havens horsefood sponsort dekens, shabrakken en voer
DigiShots sponsort vergrotingen House of Horses by Birgit sponsort cadeaubonnen en extra prijzen extra prijzen EN stand!

 

KWPN WEST BRABANT SPONSOREN